Blog

Bruidsfotografie Jacco & Linda

Op 5 juli 2019 zijn Jacco en Linda getrouwd. De dag begon bij Linda thuis in Noordwolde. Ze was al druk bezig met haar en make-up. Nadat ze de trouwjurk had aangetrokken was er nog even tijd over om te relaxen. Niet veel later kwam de kever de hoek om met Jacco erin. Een emotioneel weerzien.

 

De trouwfoto’s zijn gemaakt in het Koepelbos in Oldeberkoop. Op de terug weg zijn we nog gestopt in Zandhuizen. Eest hebben we foto’s aan de Bekhofweg gemaakt, bij een prachtige steiger. Linda kwam daar op het idee om ook foto’s in een stal te maken, ze is gek op koeien. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn hartelijk ontvangen door de boer en hebben ons daar kunnen uitleven.

 

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie in het Vlechtmuseum van Noordwolde. Een unieke locatie. Het museum had speciaal voor Jacco en Linda een ruimte ingericht voor de ceremonie.

 

Na de ceremonie was het tijd voor de taart. Het Tramhalteplein heeft deze gemaakt, de taart zag er prachtig uit!

Tot slot heeft het bruidspaar een knallend feest gehad bij Pieter Poot.

trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf

One Comment

  • Linda

    Het was voor ons een super mooie dag, hebben tijden het foto maken ook enorm gelachen en er hing een heerlijk ontspannen sfeer, Dit was voor ons echt fijn.

    Nanda ontzettend bedankt voor de super mooie foto’s het was een feestje om jou als fotograaf te hebben op de “grote” dag.

    Liefs jacco en linda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *