Kraamreportage

Je bent in verwachting of jullie zijn net ouders geworden, gefeliciteerd! 

De kraamweek zijn de meest bijzondere dagen voor jullie als nieuw gezin. Er vinden veel eerste momenten samen plaats. Daarnaast is jullie kindje nog zo pril, ongewassen haartjes en een prachtig huidje. De eerste dagen moet er van alles gebeuren en vliegen deze dagen dan ook echt om. Daarbij komen er soms ook veel emoties bij kijken. Om deze prille tijd nooit meer te vergeten, maak ik hier graag op een ongedwongen manier foto’s van. 

Deze foto’s vinden binnen 7 dagen na de geboorte plaats (het liefst binnen 2 dagen). Dit kan thuis zijn, maar ook in het ziekenhuis. Ik maak een vertellende reportage, zonder te poseren.

Ik volg jullie in jullie dagelijkse activiteiten. Hierdoor wordt jullie kindje zo min mogelijk belast. Hierbij kunnen jullie denken aan de eerste ontmoetingen met bijvoorbeeld broertjes/zusjes of opa en oma. Maar ook bijvoorbeeld het thuiskomen vanuit het ziekenhuis kan ik vastleggen. Daarnaast maak ik detailfoto’s van jullie kindje, het samen knuffelen, het eerste badje, het voeden van jullie kindje maar ook zijn/haar eigen kamertje, de eerste kleertjes en uiteraard leg ik jullie verwondering over jullie kindje vast. 

Klik hier om een afspraak te maken


Het gaat dus niet om een geposeerde shoot, de traditionele newborn shoot, maar puur zoals de momenten zich op dat moment voordoen. Jullie kindje en jullie als gezin. 

Omdat deze reportage vaak binnen 7 dagen wordt gemaakt, is het handig om al in jullie zwangerschap deze reportage te boeken. Zo houd ik rond jullie uitgerekende datum een plekje vrij. Wanneer jullie kindje geboren is, nemen jullie contact met mij op en kom ik langs.

TARIEVEN

1,5 UUR FOTOGRAFIE
Inclusief 20 foto’s (die je zelf via een galerij kunt uitkiezen)
Bijkomende eventuele reiskosten:
Wanneer ik verder dan 15 kilometer moet rijden naar de locatie reken ik € 0,30 per kilometer
€ 200,-

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Een album als tastbare herinnering

Het is mogelijk om van jullie foto’s een album te maken. Door middel van een album worden jullie foto’s een kostbaar bezit. Voorbeeldalbums en prijzen zijn op aanvraag.