New born

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!

Ik maak graag de mooiste foto’s van jullie pasgeboren kindje op een niet geposeerde manier. De reportage is altijd bij jullie thuis en in overleg spreken we een passende tijd af. Tijdens de reportage volg ik het kindje. Er is tijd om lekker te knuffelen, maar als er verzorgingsmomentjes nodig zijn, dan maak ik hiervan ook foto’s.

Het liefst fotografeer ik jullie kindje met een zacht of licht outfitje aan in een lichte ruimte in jullie huis. Ook leg ik graag het babykamertje vast en fotografeer ik het liefst op jullie slaapkamer. Denk daarom even goed na over het dekbed dat erop zit (liefst wit) en aan de temperatuur. Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit tijdens de newbornshoot. Dit past goed bij het geheel.

Klik hier om een afspraak te maken


Mocht jullie kindje toch niet zijn/haar dag hebben, dan is dat geen reden voor paniek. We kunnen alle tijd nemen wat nodig is en in het ergste geval plannen we een andere dag in.

Tarieven

1,5 UUR FOTOGRAFIE
Je ontvangt alle (nabewerkte) foto’s
Foto’s ontvang je op een luxe USB-stick
Bijkomende eventuele reiskosten: Wanneer ik verder dan 15 kilometer moet rijden naar de locatie bereken ik € 0,20 per kilometer 
€ 195,-

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Een album als tastbare herinnering
Het is mogelijk om van jullie foto’s een album te maken. Door middel van een album worden jullie foto’s een kostbaar bezit. Voorbeeldalbums en prijzen zijn op aanvraag.