New born fotografie Leah & Julia

Afgelopen week ben ik weer op pad geweest voor stichting Earlybirds. Dit keer ben ik bij Leah & Julia in het ziekenhuis (Drachten) geweest. Ik hoop dat ik voor de ouders van Leah & Julia herinneringen aan een moeilijke tijd heb kunnen maken. 
Lees hieronder het verhaal:

 

Wat zijn jullie dapper en sterk Leah & Julia!
Doordat jullie mama bloedingen had tijdens de zwangerschap zijn jullie met 33 weken geboren via een spoed keizersnede in het ziekenhuis van Zwolle. Jullie mama was de eerste dag erg ziek maar werd daarna steeds sterker.

 

Jullie hebben een aantal dagen in de couveuse gelegen. En jullie zijn van het ziekenhuis in Zwolle naar het ziekenhuis in Drachten verhuisd. Jullie zijn zeer sterk, jullie liggen alleen nog maar aan de hartbewaking. Drinken gaat ook al best goed. Jullie knappe mama bied jullie de borst aan en deze pakken jullie al. Het kost nog wel veel energie, dus de verpleging geeft jullie wat extra voeding via de sonde.

 

Toen ik bij jullie was om foto’s te maken, waren jullie zo rustig en vredig! Echte modelletjes! En als jullie wakker waren, waren jullie erg helder en alert.

 

En wat doen jullie papa en mama het goed. Papa mag jullie graag vertroetelen en mama knuffelt het liefst met jullie.
Jullie gaan een prachtige toekomst tegemoet, met heel veel liefde! Ik wens jullie alle kracht toe!

 

new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf new born fotograaf