Blog

New born fotografie: Thije

Afgelopen donderdag mocht ik weer op pad voor de stichting Earlybirds. Ik heb mooie herinneringen voor Cor en Agnes mogen maken. Hun zoontje Thije is met 27 weken geboren. Lees hieronder het verhaal:

 

Wat een sterk mannetje ben je Thije! Jouw mama had een redelijk onbezorgde zwangerschap. Helaas had jouw mama bloedingen en bij de derde bloeding was het niet goed. Er zijn weeënremmers toegediend bij jouw mama en jij hebt medicatie voor longrijping gekregen. Een dag nadat de weeënremmers stopten ben je met 27 weken via een keizersnede geboren in het ziekenhuis van Groningen. Je werd ondersteund qua ademhaling. 

 

Toen jij redelijk stabiel was mocht je naar het ziekenhuis in Leeuwarden. Helaas ging het slecht in Leeuwarden. De oorzaak was niet bekend. De dokters waren bang dat jij iets had opgelopen en gaven je voor de zekerheid antibiotica. Je moest weer terug naar het UMCG in Groningen. Na 2 weken mocht je weer naar het MCL in Leeuwarden. 

 

Uiteindelijk mocht je ook uit de couveuse en mocht ik in Leeuwarden foto’s van jou maken. Inmiddels ben je 37 weken. En niet te vergeten, daar waar je met de geboorte 1 kilo was, ben je nu bijna 3 kilo! 

 

En oh wat heb jij het goed gedaan Thije! Eerst in bad, daarna een flesje en vervolgens lekker knuffelen met papa. Je was een tevreden mannetje en zo krachtig al. Je drinkt gewoon zelf de fles! Je was erg alert en reageerde heel goed op jouw papa en mama. Heel erg mooi om te zien.

 

Je hebt nu nog een klein beetje zuurstof nodig, hopelijk mag je dit snel afbouwen en mag je uiteindelijk met papa en mama mee naar huis. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe!

 

newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie newborn fotografie

 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *