Trouwen

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Dit wordt jullie dag!

Jullie dag waar jullie misschien al wel (minstens) een jaar naar toe leven. Wat een eer dat jullie hiervoor bij mij terecht zijn gekomen. Alleen maar geluk, en dat spat er van alle kanten af. Dat moet natuurlijk keer op keer herbeleeft kunnen worden. Ik leg dit graag voor jullie op een lichte, heldere en sfeervolle stijl vast.

Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk op jullie trouwdag te zijn. Maar ik sta wel constant op scherp waardoor ik alle onverwachte momenten van en voor jullie probeer op te vangen. 

De gehele dag maak ik foto’s op een documentaire manier; de leuke maar ook de emotionele en serieuze dingen. Ik vertel graag een verhaal met mijn foto’s, en daar horen alle aspecten van een huwelijksdag bij. Tijdens de intieme shoot op locatie zet ik jullie zo min mogelijk in een bepaalde pose en zal ik jullie niet vragen om even naar mij te lachen. We creëren een ontspannen sfeer. Zo hebben jullie eigenlijk niet door dat ik aanwezig ben. Ik zorg ervoor dat jullie genieten. 

Een trouwreportage is iets heel persoonlijks. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek maak ik graag kennis met jullie. Voelt het daarna allemaal goed? Pas dan beslissen jullie of ik jullie grote dag mag gaan fotograferen.

Klik hier om een vrijblijvend gesprek aan te vragen

Wat hebben wij een super mooie trouwdag gehad mede dankzij Nanda voor het maken van de mooie foto’s! Een enthousiaste, spontane en lieve vrouw. Nogmaals bedankt Nanda!

Nanda je hebt onze bruiloft gefotografeerd! Wat heb je het leuk gedaan, mooie foto’s! Je bent een super leuk en fijn persoon om mee samen te werken. Je gaat tot het puntje om de mooiste foto’s te creëren, wind of regen het maakt niks uit.. Bedankt voor je inzet, het meedenken, je initiatief en je superleuke persoonlijkheid. Je bent een fotograaf die ik iedereen kan aanraden. Bij jou staat het bruidspaar centraal!”

Tarieven

BRONSZILVERGOUD
4 uren fotografie6 uren fotografie8 uren fotografie
Vrijblijvend kennismakingsgesprekVrijblijvend kennismakingsgesprekVrijblijvend kennismakingsgesprek
Foto’s op hoge resolutie op een luxe USBFoto’s op hoge resolutie op een luxe USBFoto’s op hoge resolutie op een luxe USB
Alle foto’s worden zorgvuldig nabewerktAlle foto’s worden zorgvuldig nabewerktAlle foto’s worden zorgvuldig nabewerkt
Inclusief reiskosten binnen NederlandInclusief reiskosten binnen NederlandInclusief reiskosten binnen Nederland
Basisalbum 15×15 cm.Basisalbum 20×20 cm.Basisalbum 30×30 cm.
€ 549,-€ 895,-€ 1149,-


Bij alle pakketten zijn de volgende opties mogelijk:

Het bijboeken van extra uren. Klik hier voor een offerte aanvraag.
Het bijboeken van een cinematograaf (oftewel iemand die jullie dag per video vast legt). Zo leg je niet alleen via foto’s je mooiste dag vast, maar kun je het door film weer helemaal herbeleven.
Upgraden van het trouwalbum. Bij de bovenstaande pakketten behoren albums van goede degelijke kwaliteit. Tegen meerprijs is het mogelijk om een extra luxe, op jullie wensen gemaakt, album te verkrijgen. In het kennismakingsgesprek zal ik de verschillen laten zien.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Klik hier om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag!

Geweldige trouwdag beleeft mede dankzij Nanda! Je hebt onze dag geweldig mooi vast gelegd. Je hebt veel creatieve ideeën en veel geduld met onze dochter Julia en ons. In één woord super!

Ik wist het al, jou moest ik hebben als fotografe voor mijn langverwachte huwelijk. Toen Jan Willem jou ook had ontmoet dacht hij er precies zo over! Een vakvrouw, ‘je hoeft me niet te kiezen hoor, denk er maar over na’, nou dat was niet nodig! Jij geeft ruimte, staat open voor eigen invulling van de klant en bent ook nog eens ontzettend leuk met kinderen. Iedereen is relaxed bij jou (zelfs wanneer je niet van foto’s houdt) en dat zie je terug!
Bij het eindresultaat verraste je ons ook nog even met een personal touch erg leuk!!!!


Nanda, heel erg bedankt voor het vastleggen van onze winterse, intieme trouwdag! Vanaf het eerste gesprek hadden we al een goed gevoel bij jou en hebben we geen moment meer getwijfeld. Je communicatie vooraf en achteraf was heel duidelijk en persoonlijk. We houden zelf helemaal niet van fotoshoots o.i.d. maar je wist ons toch los te krijgen en ons op ons gemak te stellen. En wat hebben we het getroffen met de locatie, de zon en de sneeuw…! Nogmaals heel erg bedankt en we zullen je zeker zonder twijfel aanbevelen bij iedereen!


Onwijs goede en lieve fotograaf! Onze geboekte fotograaf moest helaas vier dagen voor de bruiloft afzeggen. We belden Nanda en zij kwam gelijk de volgende dag kennis maken. We spraken alles door en ze stelde ons heel erg gerust. De dag verliep super en ondanks het slechte weer (harde wind en regen) wist Nanda prachtige foto’s te maken! Ze luisterde heel goed naar onze wensen. Stelde ons heel erg op ons gemak en is gewoon een topper! We zouden haar aan iedereen aanbevelen.