Zwanger

Jullie verwachten een kindje! Gefeliciteerd!

Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje bewegen. Negen maanden lang leef je naar je kleintje toe. Een gevoel dat je nooit wilt vergeten. Graag leg ik deze speciale periode voor je vast. Een herinnering in beeld, zodat je weer eventjes dat bijzondere gevoel terug kunt krijgen.

Rond de 30-35 weken is meestal de beste periode om foto’s te maken van je zwangere buik. Je buik heeft dan een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen.

Klik hier om een afspraak te makenSamen bespreken we waar de fotoshoot plaats gaat vinden. De voorkeur gaat uit naar een buitenlocatie, bijvoorbeeld een plek wat een speciale betekenis voor jullie heeft. De fotoshoot kan ook bij jullie thuis zijn. In jullie eigen omgeving op bijvoorbeeld de slaap- of babykamer.

Tarieven

1 UUR FOTOGRAFIE1,5 UUR FOTOGRAFIE
Je ontvangt alle (nabewerkte) foto’sJe ontvangt alle (nabewerkte) foto’s
Foto’s digitaal verzonden via WeTransferFoto’s ontvang je op een luxe USB-stick
Bijkomende eventuele reiskosten: Wanneer ik verder dan 15 kilometer moet rijden naar de locatie bereken ik € 0,20 per kilometer Bijkomende eventuele reiskosten: Wanneer ik verder dan 15 kilometer moet rijden naar de locatie bereken ik € 0,20 per kilometer 
€ 140,-€ 195,-

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Een album als tastbare herinnering
Het is mogelijk om van jullie foto’s een album te maken. Door middel van een album worden jullie foto’s een kostbaar bezit. Voorbeeldalbums en prijzen zijn op aanvraag.